Biztos vagyok benne, hogy a karizmatikus előadó alap tréning elvégzése óta magabiztosabban adsz elő. Kevesebbet vagy már egyáltalán nem ő-zöl. Jobban odafigyelsz a szemkontaktusra. A testbeszéded határozott és magabiztos. Ütősen kezdesz és frappánsan zársz. Jobban érzed magad előadás közben, és ezáltal a közönséged is. Jobban kapcsolódsz hozzájuk, ezáltal ők is hozzád. Gratulálok az eddigi fejlődésedhez!

A jó hír, hogy ez csak a kezdet… Eljött az idő, hogy tovább fejlődj és ezzel a mester szintre ugorj. Mert az alap tréningen bevált módszereket alkalmazva, a legkarizmatikusabb magyar és külföldi előadók eszközeit alapul véve, továbbra is a gyakorlati fejlődést szem előtt tartva alkottuk meg a 

Karizmatikus Előadó Mester Tréninget!

A mester tréning egyszer s mindenkorra kiemel az átlagos előadók sorából és a legjobbak közé repít. Itt olyan gyakorlati eszközöket sajátítasz el, amelyekkel maradandó nyomot hagysz a közönségedben. Hiszen egy előadás a hatásról szól. Arról a pozitív hatásról, melyet kiváltasz a hallgatóságból és amellyel jobbá teszed az életüket. Mert minden egyes előadás egyszerre lehetőség és felelősség. Az pedig, hogy mit hozol ki belőle, csak rajtad múlik. A mester tréning abban segít, hogy ez a lehető legtöbb legyen.

Az alap tréninghez képest milyen a mester tréning?

Méltó folytatása az alap tréningnek, sőt méltó igazolása az alap tréning működésének és hitelességének.

Gilányi Attila

mentálhigiénés szakember, gilanyiattila.com

Először azt gondoltam, hogy csak ismétlés és gyakorlás lesz. Ehhez képest kellemes meglepetés volt, hogy nagyon sok újat hallottam és kaptam a további fejlődésem érdekében.

Bunsits Barbara

projektvezető, Loxon Solutions

Magasabb szint. Rengeteg jó, őszinte embert ismertem meg a tréningen. Hatalmas tapasztalat. Köszönöm!

Virágh Eszter

szolgáltatás menedzser, T-Systems Magyarország

Azt gondoltam, hogy az alap tréning után ez már nem tud olyan katartikus erővel hatni, mint a másik, de végül épp ellenkezőleg: ismét úgy érzem, hogy áttörést hozott, ráadásul nagyobbat is, mint a múltkori.

Molnár Kata Orsolya

alapító-tulajdonos, Birdie Communciations

Legalább annyit adott, mint az alap tréning és jó volt látni, hogy itt már mindenki élvezte az előadásait.

Piya Csaba

ügyvezető izgató, N-Ware

Következő szintre juttat. Profi, tartalmas, élmény. Eddig is szerettem előadni, ezután még jobban. Rejtett tartalékokat fedeztem fel magamban, és abban (is) fejlődtem, amiben igazán akartam. Az év legjobb 2 napja volt 🙂

Mészáros Róbert

branding szakértő, Brandbirds

Miért érdemes eljönnöd a mester tréningre?

1. Történetmesélés

A bizalomteremtés, a figyelem fenntartás és az érzésekre hatás csodaszere. Eszközöket, struktúrát, technikákat kapsz, amiket beépítesz a gyakorlatba a két nap alatt.

2. Lámpalázkezelés mesteri szinten

Ha még előfordul, hogy a lámpalázad túl magas, akkor itt elsajátíthatod a lámpalázkezelés alfáját és omegáját. Sőt, ezzel a módszerrel bármilyen érzelmi állapotot sikerrel tudsz kezelni.

3. Motivációs beszédek

Sokan akarnak motiválni embereket, de csak keveseknek sikerül, mert fogalmuk sincs hogyan kéne csinálni. A mester tréningen a cselekvésre késztetés, vagyis a motiválás mesterévé válhatsz.

4. Váratlan helyzetek kezelése

Jön egy váratlan kérdés, egy váratlan helyzet és az előadók többsége lefagy… A jó hír, hogy ez történhet másképp is. Itt elsajátítod hogyan reagálj bármilyen váratlan helyzetre magabiztosan úgy, mintha tudtad volna, hogy mi következik.

5. Beszéd a kamerába

A videó az egyik legfontosabb kommunikációs csatornává vált. Interjúk, facebook live-ok, insta sztorik, oktató videók. Segítünk, hogy a kamerába is olyan könnyedén és lazán tudj beszélni, mintha színpadon lennél.

6. Előadás 100 fős közönségnek

A virtuális valóság segítségével egy 100 fős közönséget varázsolunk neked, akik alig várják, hogy lekösd a figyelmüket. A jövő technológiáját a jelenbe hozzuk számodra.

Milyen szintre lehet eljutni a mester tréningen?

Edina szívbemarkoló története szinte megelevenedik előttünk. A tréningen te is megtanulsz így felépíteni egy történetet, majd elmesélni.

Zoli a cégvezetés kulisszatitkaiba avat be minket. Hitelesség, történetmesélés, magabiztos színpadhasználat. Mindezek egy motivációs beszédben.

Roland motivációs beszéde ötvözi a történetmesélést, az érzésekre hatást és a nagyon mély gondolatokat. Mesterien alkalmazza a tréningen tanultakat.

Ádám arra biztat minket, hogy rendszeresen meditáljunk. Személyes történet, őszinteség, humor – mindezek laza, könnyed stílusban előadva.

Kinek szól a mester tréning?

=

Akinek tetszett az alap tréning és további fejlődésre vágyik

=

Aki mesteri szintre szeretné fejleszteni a kommunikációját

=

Aki a legkarizmatikusabb hazai és külföldi előadók technikáit, stratégiáit szeretné elsajátítani

=

Aki személyes és üzleti sikereit szeretné még magasabb szintre emelni

=

Aki a saját vagy cége márkáját építi a közösségi médiában

=

Aki önismereti útjának következő lépését szeretné megtenni és kész szembenézni saját korlátozó hiteivel

A mester tréninget végzettek visszajelzései
(1…10-es skálán pontozták)

 

„Hasznosnak találtam a tréninget."

„Jól éreztem magam a tréningen."

„Szívesen ajánlom a tréninget."

Amire továbbra is számíthatsz

Z

Azonnali, konstruktív visszajelzéseket kapsz a trénertől és a többi résztvevőtől

Z

Kevés elmélet, sok gyakorlat, még mindig ez az alapelvünk

Z

Ismét ugrásszerű fejlődést tapasztalsz magadon mindössze két nap alatt

Z

Tovább nő az önbizalmad, önbecsülésed és a magadba vetett hited

Z

Két szuper napot tölthetsz kellemes környezetben, kiváló hangulatban, jófej emberekkel

Elégedett ügyfeleink

A következő mester tréningig hátralévő idő már csak

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

A trénerről

Hogy lehetséges az, hogy valaki kiáll a színpadra és leköti több száz vagy akár több ezer ember figyelmét órákon keresztül? Hosszú évek óta foglalkoztat ez a kérdés. A válasz a karizmában rejlik. A világ legjobb előadói olyan képességeket sajátítottak el, amelyek segítségével ilyen hatást érnek el. Mára szenvedélyemmé vált, hogy ezeket az embereket tanulmányozom, és igyekszem minél több tőlük ellesett eszközt beépíteni a saját előadásaimba. Ennél már csak az jelent nagyobb örömet, amikor ezt a tudást átadhatom másoknak, és látom, hogy milyen óriási fejlődésen mennek keresztül rekordidő alatt.”

Bolya Imre, inspirációs előadó, tréner, a Karizma c. könyv szerzője

Megtartott tréning

Tréning résztvevő

Beszéd értékelés

Jelentkezem a tréningre

Időpont:
2020. augusztus 24-25.

1. nap: 8:45 – 17:30
2. nap: 9:00 – 17:30

Helyszín:
Borkollégium,
1067 Budapest, Podmaniczky u. 31.
1. emelet 7-es ajtó, 31-es kapucsengő

Részvételi díj:
bruttó 149.000 Ft

PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

A tréningre 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha aktívan részt veszel a tréningen, mégis elégedetlen vagy az eredménnyel, akkor a 1. nap végén visszaadjuk a részvételi díjat.

BIZTONSÁGOS FIZETÉS (SSL)

Az itt megadott fizetési adataidat egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítjuk, ezért az internetes fizetés ma már biztonságosabb, mintha egy boltban személyesen vásárolnál.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTHETÜNK?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekünk e-mailt a hello@karizmatikuseloado.hu e-mail címre és 24 órán belül örömmel segítünk neked.

Gyakran feltett kérdések

Részt vehetek a mester tréningen úgy, hogy nem végeztem el az alap tréninget?

A mester tréninghez elengedhetetlen az alap tréningen megszerzett tudás, ezért a hatékonyság érdekében az alap tréning elvégzése nélkül nem jöhetsz a mesterre. Még ha profi előadónak is tartod magad, akkor is bátran gyere el az alap tréningre, mert garantálom, hogy sokat fogsz tanulni és fejlődni.

Az alap tréning elvégzése után mennyi idő után javasolt a mester tréning elvégzése?

Erre nincs bevált gyakorlat, sok esettel találkozom. Van olyan, aki az alap tréning után egy hónapon belül jön a mesterre, mert tovább akar gyakorolni, fejlődni, még magabiztosabb előadó szeretne lenni. Olyan is volt már, aki egy évvel később jött el, és attól félt, hogy elfelejtett mindent, de kiderült, hogy sok minden beépült nála is anélkül, hogy észrevette volna.

Mi történik, miután kitöltöttem a jelentkezési lapot?

Az általad megadott email címre elküldjük a jelentkezésről a visszaigazolást és a részvételi díjról szóló díjbekérőt (amennyiben banki átutalást választottál). Ezután érdemes minél hamarabb átutalnod a részvételi díjat, mert a tréningen csak akkor tudjuk garantálni a helyedet, ha beérkezett az összeg és benne vagy az első 10 befizetőben. Ellenkező esetben a következő időponton tudsz részt venni.

Hányan vehetnek részt a mester tréningen?

Az alap tréninghez hasonlóan a maximális létszám itt is 10 fő, ami a hatékonyságot és a személyre szabott fejlődést szolgálja. 

Hogyan készüljek a mester tréningre?

Pihend ki magad, mert ismét 2 intenzív nap vár Rád 🙂

Prezentáció készítésről lesz szó?

Érintőleges kitérünk rá, de részleteiben nem tárgyaljuk. A legjobb előadók ppt nélkül is képesek lekötni a közönség figyelmét.

Hol tudok ebédelni a tréning alatt?

Az ebédszünetben vendégünk vagy egy kiadós ebédre. Természetesen gondolunk a vegetáriánusokra is.

Mit tudok enni-inni a tréning ideje alatt?
A tréning ideje alatt friss vizet, kávét és gyümölcsöt biztosítunk az energiaszinted magasan tartásához.

Ha bármilyen kérdésed van a tréninggel kapcsolatban, amire nem kaptad meg itt az oldalon a választ, akkor kérlek írj nekünk a hello@karizmatikuseloado.hu e-mail címre!

Örömmel válaszolunk 24 órán belül minden e-mailre!